2012-07-08 09:40:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - merjen kockáztatni

Napi horoszkóp július 8.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lássa meg végre a szebb jövőt! Vannak néhányan ön körül, akik mindent megtesznek azért, hogy ezt ne láthassa. Pedig a jóból több van, de csak akkor válik a részesévé, ha nem hallja meg a negatív hangokat. Kerülje a lehúzó erőket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Elérkezett a változtatás ideje. Már régóta érzi, hogy munkája annyira gúzsba köti, hogy már szinte mozdulni sem tud, levegőhöz sem jut. Legalább néhány nap pihenésre önnek is szüksége lenne. Hogy szusszanásnyi pihenéshez jusson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a híresen vékonyak közé tartozik, most mégis úgy érezheti, kicsit kezd kerekedni. Ez a két szerencsecsillagnak is köszönhető, amelyek a jegyében járnak. Boldogító hatásukat azonban másként is megélheti, nem csak csokoládékkal.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tegye félre az indulatait: így van esélye arra, hogy meglássa az igazságot. Ha mindig csak vérbe forgó szemekkel, támadásra lesve áll résen, akkor aligha fog látni kedves arcokat. Pedig a teremtő erő önben van: használja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az élete igencsak felpörgött mostanában. Valaki, vagy valakik mindent megtesznek azért, hogy magukra vonják az ön figyelmét. Ezért minden kedvesség, bűbáj, amivel elhalmozzák. Amit pedig el akarnak érni, az önnek sincs ellenére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban jár, ha most kevesebbet beszél. A szavak néha inkább csak a félreértést szolgálják, semmint a megértést. Különösen, ha azt érzi, hogy folyamatosan ugyanazt a monológot mondja, eredmény nélkül, akkor biztosan nem ért célt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Engedje el, azt, ami régi, avitt, kopott és a múlté. Ha nem tud egy kis frissességet beengedni az életébe, akkor sajnos ön is öregedni kezd. Különösen, ha azt érzi, hogy valami már rég nem azt jelenti önnek, mint amikor megkedvelte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nincsen oka a szorongásra. Ön olyan határozott az élet más területein, mégis még mindig retteg, ha orvoshoz, különösen, ha fogorvoshoz kell mennie. Pedig a megelőzéssel jobban jár! Ha nem ismer jó szakorvost, kérje ki barátja tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Itt lenne az ideje, hogy változtasson a környezetén. A régi módszerek, utak és cselekedetek, még ha szerette is őket, most kínzó rutinnak tűnnek. Adjon egy kis teret a vadabb képzeleteinek is – és vágjon bele!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Készüljön a nagy utazásra! Különösen a magányos Bakoknak tilos most otthon maradniuk, hiszen, ha útra kelnek, most biztosan szerelem vár rájuk. Meglehet, hogy idegen országban találkoznak azzal, aki igazán közel van a szívükhöz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Megint rá kell jönnie, hogy az igazi lehetőség önmagában rejlik. Hiába kereste máshol a megoldást élete problémáira, újra rá kell jönnie, hogy csak ön segíthet saját magán. Ön igazi Münchausen báró. Húzza ki magát hajánál fogva!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Merjen kockáztatni! Ön folyton a biztonságra törekszik. Most mégis azt látja, hogy az egyedüli lehetőség a bizonytalanságban rejlik. Ne féljen ettől, hanem menjen elébe. Ha folyton a medence szélébe kapaszkodik, sosem tanul meg úszni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: